top of page

Tjäna pengar till lagetR

Att finansiera klassresor, cuper, utrustning eller andra gemensamma projekt är något de flesta lag eller skolklasser någon gång står inför. Med GoGrilla har du en enkel och smidig lösning för att tjäna pengar till  laget eller klassen. Och det bästa är att det är kul! Vi erbjuder ett utbud av läckra såser, inklusive grillsåser, tacokit och hot sauce. Produkterna är enkla att sälja till vänner, familj, kollegor och grannar. Med våra flexibla säljmetoder kan du välja det som passar bäst för ditt lag och ditt syfte med försäljningen.

Anledningar att tjäna pengar till lagkassan

Att tjäna pengar till ditt lag handlar inte bara om att få in pengar. Det handlar också om att bygga en stark gemenskap, stärka sammanhållningen inom laget och prestera bättre tillsammans i framtiden. Det finns massvis av anledningar till att få tjäna in pengar till laget eller klassen, till exempel

 

  • För att tjäna pengar till en klassresa

  • För att finansiera cuper

  • För att köpa in utrustning

  • För att kunna åka på träningsläger 

Välj bland olika säljkanaler vid lagförsäljning

Vi erbjuder tre snabba och smidiga sätt för att få dig att tjäna pengar till laget. Alla har sina fördelar och det är upp till er som klass/lag att hitta ert sätt.

En av de mest effektiva sätten att tjäna pengar till laget är genom din egen webbshop. Vi gör det enkelt för dig att komma igång. När du registrerar dig som säljare får du en unik länk till din egen webbshop. Dela länken på sociala medier, i Messenger, på lagets egen hemsida eller via e-post till alla du känner. På din webbshop kan du skapa din egen sida med anpassad text och bilder för att locka dina kunder. Dina kunder kan enkelt bläddra bland vårt sortiment av grillsåser, tacokit och hot sauce och ta det betalsätt som passar dem bäst. 

1. Tjäna pengar till laget med egen webbshop

2. Tjäna pengar till laget med egen katalog

Om du föredrar att använda en produktkatalog för att sälja GoGrillas produkter, så erbjuder vi även den möjligheten. Du kan enkelt beställa kostnadsfria produktkataloger från vår hemsida eller genom att ringa till oss. För att spara på naturens resurser kan du även printa ut katalogen direkt. När du har din katalog kan du börja sälja till grannar, vänner, släkt och på arbetsplatser. 

När du har tagit emot beställningarna från dina kunder beställer du produkterna via vår webbplats eller genom att slå oss en signal. Vi erbjuder gratis frakt när du beställer över 100 paket, vilket gör det ännu mer lönsamt för din klass eller ditt lag.

3. Tjäna pengar till lagkassan med direktförsäljning

För dig som föredrar att ha produkterna direkt i handen och sälja direkt till folk, erbjuder vi också möjligheten att beställa ett antal produkter och blanda fritt. Precis som med katalogförsäljning erbjuder vi gratis frakt när du beställer över 100 paket. Det här alternativet är perfekt om du vill till exempel vill sälja genom dörrknackning, i fikarummet eller direkt till vänner och bekanta.

Vårt sortiment av grillsåser, tacokit och hot sauce är populärt och efterfrågat och produkterna är hur enkla att sälja som helst.

Det lätta sättet är alltid det bästa!

Att tjäna pengar till laget eller till klassresan är något ni ska tycka är kul. Det ska vara enkelt och motivera er till ännu mer försäljning i framtiden. Våra produkter passar perfekt för att tjäna in pengar oavsett om det är till klassen, till laget eller till föreningen. För visst är det enkla sättet det bästa?

Så smidigt är det att tjäna pengar till laget med Gogrilla

Med Gogrilla är det enkelt att tjäna pengar till klassen eller ditt lag. Våra produkter är av hög kvalitet och lockar en bred kundbas. Dessutom gör våra flexibla säljmetoder det möjligt för dig att välja det som passar bäst för ditt lag. Oavsett om du vill sälja med en egen webbshop, genom en produktkatalog eller direkt med produkterna i handen, så kan du alltid lita på att Gogrilla är det självklara valet. 

 

För att komma igång och börja tjäna pengar till din klass eller ditt lag - registrera dig som säljare på vår webbplats eller ring till oss. Vi är redo att stödja dig när du vill tjäna pengar till klassen eller laget snabbt och smidigt.

Sprid budskapet om att ni säljer

Att få folk att veta att du säljer något är det viktigaste när du ska tjäna pengar till laget. Det gäller att sprida budskapet helt enkelt. Här är några bra tips:

 

  • Dela länken aktivt - Dela länken till webbshopen på sociala medier, på sms eller på mail. Alla sätt är bra!

  • Gör katalogen synlig - Visa katalogen för så många som möjligt, till exempel på jobbet, bland vänner eller under släktträffar. 

  • Var aktiv i din direkta försäljning - Sälj produkterna genom dörrknackning, direkt på jobbet eller någon annanstans där du kommer i kontakt med folk.

Folk tycker om att stötta lag och skolklasser

Visst hade du gärna velat stötta en skolklass eller ett fotbollslag som jobbar mot ett smart mål? Detsamma gäller faktiskt de flesta människor. Det är psykologi. När du visar katalogen i fikarummet eller går över till grannen och säger att du säljer våra produkter för ett gott ändamål, så brukar de flesta bidra med en slant.

3 olika sätt att sälja

Med Gogrilla kan ni göra er försäljning personligt anpassad

 Sälj med egen webbshop

Sälj grillsåser, tacokit och hot sauce med en egen webbshop. Dela din unika länk på sociala medier, messenger eller mail för att sälja till alla du känner. Varje säljare kan skapa sin egen sida med egen text och bild. Kunderna väljer produkter, betalsätt.

Sälj med egen katalog

 Beställ kostnadsfritt produktkataloger på vår hemsida eller telefon. Sälj till grannar, vänner, släkt och på arbetsplatser. Beställ sedan produkterna via sajten eller telefon. Frakten är gratis om ni beställer över 100 paket.

Sälj direkt med produkter i hand

 Beställ antal produkter och blanda fritt på vår sida eller via telefon, frakten är gratis när ni beställer över 100 paket. Sälj till grannar, vänner, släkt och på arbetsplatser 

Tjäna pengar till klassen med svenska produkter

Gogrillas såser är helt och fullt svenska! Vi använder endast naturliga råvaror och blandar inte i några E-nummer, gluten och laktos. Det innebär att du kan vara säker på att du erbjuder dina kunder något som inte bara smakar fantastiskt, utan också är bra för deras hälsa.

 

När det gäller att tjäna pengar till din klassresa eller ditt lag är vår höga intjäning per produkt en viktig faktor. Du kommer att kunna maximera dina intäkter samtidigt som du erbjuder en bra produkt till dina kunder. Det är en win-win-situation för alla inblandade. Produkterna kostar 120 kr styck och er förtjänst är 40 kr.

Infofolder

Läs mer om hur det går till i vår infofolder som även innehåller beställningslista.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Basketlag med barn

Alltid snabba leveranser så att du kan komma igång

Vi vet hur viktigt det är med snabba leveranser så att du kan komma igång fortare. Dessutom finns vår support tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan, för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du kan stöta på.


OBS! Vi står för frakten när du köper fler än 100 produkter. Skulle du behöva skicka tillbaka alla eller några av produkterna står du för returkostnaden.

bottom of page